Finaste dagen denna höst hittils.

Vilken dag! Trots lite otur vid sjösättningen så blev dagen rätt så hygglig ändå. Vi uppmärksammade inte att trailervinshen hade hoppat ur låsta läget. Den stog alltså på frihjul...När vi lossade spännbanden och jag började backa nerför rampen så rullade båten av trailern. Drevet på motorn fick ta smällen och det lossnade en rejäl bit på ca. 2x6 cm längst ner på rodret / skeden. Faaan! Nya motorn. Blir till att slipa till skeden och spraya på lite färg så syns det inte att det saknas en bit. Båten gick bra ändå så det var tur i oturen att det inte blev värre. Ute på ön när vi grillade korv slog katastrof 2 till. GoProkameran hamnade i vattnet utan dykhus. Verkar dessvärre vara godnatt med den kameran. Får igång den men det går inte att kommunicera med Micro SD kortet. Annar så var det skönt idag. Fisket var dåligt. 6-7 gäddor samt em 10-12 abborrar bara på 8 timmar. Det är skitdåligt!

/fin-dag_1.jpg

Här var det så jäkla varmt så man kunde lätt ha klätt av sig och solat men...

/fin-dag_2.jpg

...badat? Näää! Lite för kallt i vattnet. Joel svalkade fötterna i värmen.

/fin-dag_3.jpg

En av 6-7 gäddor idag. Illex Dexter Eel "Rudd"

/fin-dag_4.jpg

Lyckades precis ladda ner filmerna från GoPro kameran. Strax efter denna bild så tippar den ner i vattnet med stativ och allt...

/fin-dag_5.jpg

Den fortsatte filma trots att den drunknade. Man hör på filmen att mikrofonen slutat funka och bara sprakar & brummar. Hoppas den funkar igen nu när den torkat!

20 sep 2015