Premiären får vänta

Igår var jag så peppad inför dagens premiärfiske. Gick och la mig tidigt för att vara ute på sjön vid gryningen. Det var kl. 06.00 redan +7 grader men när jag tittade ut så var det full storm i trädkronorna här hemma. Har ingen som helst lust att göra en halvmiserabel fisketur bara för att premiärfiska. Känns faktiskt riktigt bra att hålla igen och vänta in Joel till nästa helg. Blir mycket roligare att premiärfiska (teamfiska) i sällskap. Fick lite mera gjort på båten istället. Kläckte även lite nya ideér.

/rent-fint.jpg

Nu är det riktigt rent och fint i båten. Som ny faktiskt. Kolfiberpanelerna är ju grymt snygga. Skall byta ut ratten till nya 2014/2015 år modell. Funderar också på att tillverka en dörr mellan pulpeterna. Måste bli en robust konstruktion och i stil med övriga båten. Aluminiumrör & plexiglas.

/fack.jpg

Här skulle det behövas ett fotsteg upp på däcket. fast å andra sidan så kan man göra ett fack för beteslådor. Kan jag göra både och?? Hmmmmm... På däcket ligger nya håven för abborre & gös. Onödigt att köra med stora gäddhåven om man inte behöver. Båda är dock med på turerna.

8 mar 2015