Reservspön

Vi fick lite huvudbry när Joel knäckte sitt Fox terminatorspö för några veckor sen. Händer detta på en tävling så kan det bli kris. Visst vi har alltid haspelspön i reserv med oss men det känns ju tråkigt att behöva sluta jerka om det går bra. Sagt och gjort.. Jag köpte ett extra Gunki Bushi C-220XH+ spö som reserv. Jag kör med detta till jerkfisket tillsammans med Ambassadeur PRO Rocket rulle. Ny rulle till reservspöt blir en Ambassadeur JB med powerhandle. Ingen dålig avbytare m.a.o.  Många undrar säkert varför jag inte köper lågprofilrulle typ REVO Beast? Jag gillar dom traditionella Ambassadeurrullarna och så är lågprofilarna så jäkla dyra. Nästan dubbla pengarna!!

Måste också säga att Joel fick ny spötopp på garantin hos Stockholm Fiske i Bro. Riktigt nice då spöt ligger i 3000kr klassen. Hade känts tungt att köpa ny topp för 1000:-

/jb.jpg

Made in Sweden. Köper bara svensktillverkade ambassadeurer.... Kanske sätter vi denna på Joels Foxspö som har samma svarta färg som rullen. Blir grymt snyggt ihop..

 

17 apr 2015