Yes, yes, yes !!!

Lånar en känd fras av gösfiskeproffset Jörgen Larsson idag. Kom på mig själv härma honom när jag skymtade det som kom upp ur djupet. 5 finfina gösar landades idag från 8,1m djup. Alla gösar över 3 kilo, minsta 3,28kg och den största 3,89 kg. En riktigt fin full hand gös. Janne Olsson kom förbi och hälsade och fick se mig landa den 3:e gösen. Sådärja! fick jag från Olsson, ser att du hittat ett av mina hotspots sen 25 år tillbaka. Var inte orolig! Stället stannar oss emellan! Kände mig som en av er idag. Gösfiskeproffs!!!

De 3 första gösarna högg på SG Sandeel slug 20cm Real Pearl och dom andra 2 på TwinTeez Stripet emergency 6". Synd att man inte kunde fota dessa fina gösar då man är ensam i båten. Skulle ha stativ och självutlösare. Måste skaffa!!!! Men här är en dålig bild på den minsta och första gösen idag. Alla C&R

lilla-gosen-idag.jpg

Den minsta idag 3,28kg och 73cm. Litar inte riktigt på vikten. Kan jag ha blandat ihop denna med den största idag? En gös på 73cm väger kring 4 kilo. I så fall var nog de flesta gösar närmare 4 idag!!!! Alla var över 70cm utom den på 3,28kg som var 66cm.

28 jul 2013